Wat biedt Sanne’s hondenservice?

Sanne’s hondenservice biedt kleinschalige groepswandelingen aan voor honden. Tijdens deze wandelingen zal de groep uit maximaal 6 honden bestaan. Deze groepswandelingen zijn ideaal voor honden die behoefte hebben aan interactie met andere honden en het heerlijk vinden om met andere honden te spelen. Door de kleinschaligheid van de groep kan ik de honden goed in de gaten houden en is er tijdens de wandeling voor iedere hond een moment van persoonlijke aandacht mogelijk. Een wandeling met de groep duurt ongeveer 1 uur. Tijdens dit uur kan uw hond zich helemaal uitleven. Lekker rondrennen met vriendjes, plonzen in het water of gewoon lekker snuffelen in de stuiken, alles is mogelijk. Ik vind het belangrijk dat de honden in mijn groep zich veilig en op hun gemak voelen en met veel plezier mee gaan lopen. Uw hond zal daarom ook altijd met veel liefde en respect behandeld worden.

Tijdens en na de wandeling krijgen de honden regelmatig beloningssnoepjes. Sanne’s hondenservice beloont alleen met gezonde en verantwoorde beloningssnoepjes. De snoepjes bestaan  uit 100% vlees of vis. (gedroogd of geperst.) Hier wordt verder niets anders aan toegevoegd. Lekker puur natuur! De honden zijn er gek op en het is nog goed voor ze ook! Sanne’s hondenservice verkoopt ook een aantal van deze producten. Wilt u hier wat meer informatie over? Stuur dan gerust een e-mail.

Honden die niet los kunnen lopen zijn ook van harte welkom bij Sanne’s hondenservice. De uitlaatservice heeft de mogelijkheid om de hond aan een lange lijn van 10 meter uit te laten waardoor uw hond nog alle bewegingsvrijheid heeft. Helaas ben ik meestal alleen aan het wandelen en kan ik per groep maar 2 honden aan de lange lijn meenemen.

Sanne’s hondenservice biedt ook enkele individuele wandelingen aan. Ideaal voor honden die om wat voor reden dan ook beter tot hun recht komen als ze alleen worden uitgelaten.

GPS systemen

Sanne’s hondenservice werkt met GPS systemen. Iedere hond krijgt tijdens de wandeling een klein gps apparaatje aan zijn of haar halsband gekoppeld. Deze wordt op zijn plek gehouden met een klipsysteem. Hier overheen is een elastische band geschoven om irritatie en verschuiving te voorkomen. Via een app op de telefoon kunnen alle honden live gevolgd worden. Sanne’s hondenservice let altijd goed op alle honden, maar het kan altijd gebeuren dat een hond ineens wegrent of schrikt. Door middel van het GPS systeem kunnen we de hond altijd weer snel terug vinden!

Werkgebied

Het werkgebied van Sanne’s hondenservice bevat onder andere; Heemstede, Bennebroek, Schalkwijk, Aerdenhout, Bentveld en Zandvoort. Staat uw woonplaats er niet tussen maar zou u toch graag uw hond meegeven met Sanne’s hondenservice? Bel of mail dan gerust en wie weet kan ik toch wat voor u betekenen!  Bent u op zoek naar individuele wandelingen voor uw hond? Neem dan contact op met uitlaatservice Solo. De contactgegevens van Solo zijn te vinden op de volgende website: www.uitlaatservicesolo.nl

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Op het moment dat u geïnteresseerd bent in de diensten van Sanne’s hondenservice kunt u contact met mij opnemen via een email, appje of smsje. We maken dan een afspraak voor een intake/kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de behoefte en wensen van u en uw hond en zal er een intake formulier ingevuld worden waar vragen over uw hond op staan. Met deze informatie krijg ik een beeld van uw hond en kan ik makkelijker zien of uw hond in een van mijn groepen past. Ook mag de hond na het intake gesprek even aan de auto snuffelen en desnoods in alle hokjes kijken. Dan is het soms al iets minder spannend om opgehaald te worden als de baas er niet bij is. Na aanleiding van het gesprek kunnen we tot de conclusie komen dat het voor de hond beter is om eerst alleen met mij op stap te gaan voordat hij of zij met de groep mee gaat. We zullen dan eerst samen een individuele wandeling plannen.

 

Ophalen/brengen

Uw hond wordt thuis door mij opgehaald voor de wandeling. De hond krijgt een halsband om met mijn telefoon nummer erop zodat iedereen weet dat hij bij mijn groep hoort. Ook zit er aan de halsband een GPS systeem bevestigd. Bij de eerste wandeling gaat uw hond aan een lange lijn van 10 meter zodat wij elkaar goed kunnen leren kennen. Na de wandeling wordt uw hond weer thuis gebracht. Ik zorg er altijd voor dat uw hond handdoek droog uw woning weer binnen wordt gebracht als het heeft geregend of als uw hond heerlijk heeft gezwommen. Ik zal u zeker de eerst paar wandelingen altijd even laten weten hoe de wandeling is verlopen en wat mijn bevindingen zijn. Aan de hand van deze informatie kunnen we besluiten of Sanne’s hondenservice de juiste uitlaatservice is voor uw hond.

Wandel mogelijkheden 

Sanne’s hondenservice verzorgt ochtend wandelingen op:

  • Maandag > VOL (Vanaf januari helaas geen wandelingen meer op maandag)
  • Dinsdag > VOL
  • Woensdag > VOL
  • Donderdag > VOL

En middag wandelingen op:

  • Maandag > VOL (Vanaf januari helaas geen wandelingen meer op maandag)
  • Dinsdag > VOL
  • Woensdag > VOL
  • Donderdag > VOL

De wachtlijst is op het moment helaas helemaal vol. Er worden daarom ook geen hondjes meer op de wachtlijst geplaatst.

Contact Info
Heemstede
06-18715900‬