Wat biedt Sanne’s hondenservice?

Sanne’s hondenservice biedt kleinschalige groepswandelingen aan voor honden. Tijdens deze wandelingen zal de groep uit maximaal 6 honden bestaan. Deze groepswandelingen zijn ideaal voor honden die behoefte hebben aan interactie met andere honden en het heerlijk vinden om met andere honden te spelen. Door de kleinschaligheid van de groep kan ik de honden goed in de gaten houden en is er tijdens de wandeling voor iedere hond een moment van persoonlijke aandacht mogelijk. Een wandeling met de groep duurt ongeveer 1 uur. Tijdens dit uur kan uw hond zich helemaal uitleven. Lekker rondrennen met vriendjes, plonzen in het water of gewoon lekker snuffelen in de stuiken, alles is mogelijk. Ik vind het belangrijk dat de honden in mijn groep zich veilig en op hun gemak voelen en met veel plezier mee gaan lopen. Uw hond zal daarom ook altijd met veel liefde en respect behandeld worden.

Honden die niet los kunnen lopen zijn ook van harte welkom bij Sanne’s hondenservice. De uitlaatservice heeft de mogelijkheid om de hond aan een lange lijn van 10 meter uit te laten waardoor uw hond nog alle bewegingsvrijheid heeft. Helaas ben ik meestal alleen aan het wandelen en kan ik per groep maar 2 honden aan de lange lijn meenemen.

Sanne’s hondenservice biedt ook enkele individuele wandelingen aan. Ideaal voor honden die om wat voor reden dan ook beter tot hun recht komen als ze alleen worden uitgelaten.

NIEUW! Op vrijdagochtend biedt Sanne’s hondenservice nu de sportwandeling aan. In plaats van op ons gemak door de duinen te lopen worden de honden actief gehouden door een uur te gaan hardlopen. Uiteraard worden hier snuffel, plas en drink pauze’s ingelast. Dus heeft u een zeer energieke hond die een onbeperkte voorraad energie lijkt te hebben? Dan is deze sportwandeling zeker geschikt!

Werkgebied

Het werkgebied van Sanne’s hondenservice bevat onder andere; Heemstede, Bennebroek, Haarlem (Schalkwijk), Aerdenhout, Bentveld en Zandvoort. Staat uw woonplaats er niet tussen maar zou u toch graag uw hond meegeven met Sanne’s hondenservice? Bel of mail dan gerust en wie weet kan ik toch wat voor u betekenen! LET OP! Sanne’s hondenservice biedt alleen individuele wandelingen aan in Heemstede. Dit omdat individuele wandelingen veel tijd kosten. Bent u op zoek naar individuele wandelingen voor uw hond in de omgeving van Hillegom? Neem dan contact op met uitlaatservice Solo. Te bereiken op: 06-46154874 (Start 1 januari 2019 maar reserveren kan alvast!)

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Op het moment dat u geïnteresseerd bent in de diensten van Sanne’s hondenservice kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier, een email, appje of telefoontje. We maken dan een afspraak voor een intake/kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de behoefte en wensen van u en uw hond en zal er een intake formulier ingevuld worden waar vragen over uw hond opstaan. Met deze informatie krijg ik een beeld van uw hond en kan ik makkelijker zien of uw hond in een van mij groepen past.

Ophalen/brengen

Uw hond wordt thuis door mij opgehaald voor de wandeling. Uw hond krijgt een halsband om met mijn telefoon nummer erop zodat iedereen weet dat hij bij mijn groep hoort. Bij de eerste wandeling gaat uw hond aan een lange lijn van 10 meter zodat wij elkaar goed kunnen leren kennen. Na de wandeling wordt uw hond weer thuis gebracht. Ik zorg er altijd voor dat uw hond handdoek droog uw woning weer binnen wordt gebracht als het heeft geregend of als uw hond heerlijk heeft gezwommen. Ik zal u zeker de eerst paar wandelingen altijd even laten weten hoe de wandeling is verlopen en wat mijn bevindingen zijn. Aan de hand van deze informatie kunnen we besluiten of Sanne’s hondenservice de juiste uitlaatservice is voor uw hond.

Wandel mogelijkheden 

Sanne’s hondenservice verzorgt ochtend wandelingen op:

  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag 

En middag wandelingen op:

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Individuele wandelingen zullen plaats vinden na de middag wandeling van de groep. Er zijn daarom maar een beperkt aantal plekken vrij.

Contact Info
Heemstede
06-18715900‬